Olimpiada prasidės rugsėjo 20 d. 13 val., o užduočių sprendimui bus skirtos dvi valandos. Dalyviai turės atsakyti į įvairiausius su biologija, chemija ir fizika susijusius klausimus. Praėjusių metų užduotys ir jų atsakymai skelbiami čia. Užduotys sudaromos remiantis šia dalykine programa. Olimpiada skirta 2004 m. ir vėliau gimusiems mokiniams.

Norinčius dalyvauti konkurse ir gimusius ne anksčiau nei 2004 metų sausio 1 d. kviečiame užpildyti registracijos formą iki rugsėjo 13 dienos. Po registracijos per 10 min. į nurodytą elektroninio pašto adresą gausite patvirtinimą apie sėkmingą registraciją. Informuojame, jog užsiregistravus daugiau nei 20 mokinių iš savivaldybės, kurioje olimpiados sprendimo centras nėra numatomas, planuojama olimpiadą vykdyti ir toje savivaldybėje.

Kviečiame visus besidominčius gamtos mokslais dalyvauti olimpiadoje ir primename, jog olimpiados nugalėtojai įgis teisę dalyvauti atrankoje dėl galimybės atstovauti Lietuvai 16-ojoje tarptautinėje jaunių gamtos mokslų olimpiadoje, kuri vyks š. m. gruodžio 3-12 d. Dohoje, Katare.

Daugiau apie olimpiadą galite sužinoti apsilankę tinklapiuose www.olimpiados.lt ir www.lmnsc.lt. Informacija apie renginį taip pat teikiama el. paštu a.justina@olimpiados.lt arba telefonu +37068494997.

Olimpiados sprendimų centrai bus paskelbti likus savaitei iki olimpiados.